HTML

Amit a Szcientológiáról tudni érdemes

Érdekességek a Szcientológia és a Dianetika világából

Friss topikok

Miért nem tudsz menni a Freewinds-re? Infó szcientológusoknak.

2008.06.10. 10:07 vén_róka


A Freewinds nevű szcientológus óceánjáró még mindig szárazdokkban áll. Április óta. A hatóságok nem engedik vízre bocsátani.

A regisztrátorok, akik eladják a hajón szolgáltatott tanfolyamokat meg konferenciákat, hazudnak. Azt mondják csak egy nagy átépítés miatt nem lehet menni a Freewinds-re. Az igazság az, hogy kék azbesztet találtak a hajón, nem is keveset. A kék azbeszt tüdőrákot okoz, nézz utána. Az OT-knak is tüdőrákot okoz és a Híd alján lévőknek is.

Íme egy példa arra, hogyan hülyítik a népet a regsiztrátorok, sajnos csak angolul tudók fogják érteni. Egy manusz felhívta a hajó irodáját és rákérdezett, hogy miért nem lehet menni a Freewinds-re.



Előfordulhat, hogy egy másik hajót kell venni, ezt ugyanis többe kerülne átépíteni, mint venni egy újat, úgyhogy kezdődhet a következő nagy pénzszedés. Kérem, jelentkezzen az, aki le tudná fordítani Lawrence Woodcraft építész vallomását. Ez az angol úr már több évtizede figyelmeztette a Sea Org-ot, hogy a hajón kék azbeszt van, de a felső vezetés rá se hederített és ezzel ki tudja hány ember életét sodorota veszélybe. Az "Egyházban" titokban tartják az egész azbeszt ügyet. Ha szcientológus vagy, informálódj és nézz utána a dolgoknak! Reformer blogján több infót is találsz a Freewinds-ről és a kék azbesztről, nézz át oda és keress rá.

13 komment

Címkék: azbeszt freewinds

A bejegyzés trackback címe:

https://miaszcientologia.blog.hu/api/trackback/id/tr92512579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Suppressive Person · http://www.suppressive.org 2008.06.10. 11:26:59

Gondolom erre is van tanfolyam. Hogyan verjük át az embereket az egyházon belül.

anula 2008.06.14. 07:26:23

Ezt én most nem értem. Egyesek a házukat árulják, hogy kijuthassanak a Freewindsre.
Most akkor lehet menni, vagy nem lehet?
(lásd Reformer blogját: objektivszcn.blog.hu/2008/06/13/emailek_az_egyhazbol_lenkei_doktort_eloleptettek_nagykovette_es_egyeb_nyalanksagok#comments)

anafeb fia 2008.06.15. 00:12:55

A vallomás fele kb. kész van, még átolvasom, és holnap átküldöm. Lektorálást majd kérek!

anafeb fia 2008.06.15. 00:13:46

ja, ha valaki esetleg folytatni akarja: a 9. pontig van meg, szóval 10-től még lehet fordítani

ThufirHawat 2008.06.16. 10:50:36

Szcientológus Barátaim!
Ne aggódjatok! A tanfolyamok rendben elindulnak! Bár tényleg találtak némi kék azbesztet a hajón, de semmi gond! Csak most, csak nálam, egy LRH íróasztalának talpára ragadt, kódolt írás alapján vadonatú tanfolyam indul a "Kék azbeszt mentális elhárítása címen" akár precleareknek is.
Jelentkezni nálam lehet!
Mivel lakásotokat méár nagyon helyesen eladtátok, így ezért a páratlan tanfolyamért csupán az autótokra van szükségem! Ugye nem is olyan nagy ár az örökkévalóságért?
Fontos, hogy a jelentkezésed minél hamarabb megtörténjen!

ThufirHawat

eerdeklodoo 2008.06.17. 19:22:29

anafeb fia:

én folytatnám a ferdítést, átküldenéd azt, ami megvan, hogy ahol lehet, konzekvens legyen?

eerdeklodoo kuckuc gmail ponty com

anafeb fia 2008.06.17. 19:43:35

eerdeklodoo

Köszi az ajánlatot, de már készen van, át is küldtem Vénrókának.

eerdeklodoo 2008.06.17. 20:16:41

no akkor majd legközelebb ;)

Pszientológus 2008.09.30. 08:12:30

A cultnak nem az ot-kre kéne fordítania az erőforrást, még csak nem is a jó sok clearre, hanem a release-ekre. Abból kellene csinálni nagyon, de nagyon sokat. Mégpedig nem a mostani fanatizált csürhét kéne létrehoznia, hanem a dolog személyiségfejlesztő tréning-jellegét hozni előtérbe és az egyházhoz lazán kötődő release-sereget kellene csinálni.

Cult! Cult! Cult! Dangerous cult. Egy evil dimenzióból!

AnonHun · http://www.xenutv.com 2008.10.02. 18:13:23

Mi az a "release"?

lordmiko 2008.11.22. 23:00:57

Latom itt jo sokan ismerik a Szcientologiat es sok helyes forrasbol tanulmanyozzak ezt a dolgot,tudjatok ha tényleg meg akarnatok tudni mi ez es nem csak kritizalnatok hatulrol,akkor meg tudnatok tudni mi is ez,de mivel nem igazan az a fő szamotokra,hanem a vfég nélküli kritika,ezert tökre mind1 is mit irtok,haverom most van kint a freewindsen es eletebe nem erezte ilyen jol magát.:) A release azt jelenti,hogy valaki megszabadult a mentalis betegsegei es mentalisan rarakodott mocsok nagy reszetol,amik az eleteben akadalyoztak celok elereseben,betegsegek elkapasaban.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.11.23. 21:43:54

miko:

Miből gondolod hogy a te forrásod a "helyes"? Miből gondolod hogy te már mindent láttál és mindent tudsz?

Sikerült ilyen rövid idő alatt kipucolni az azbesztet a hajóról?

insurancenewsnet.com/article.asp?n=1&neID=200805023600.3_33bc000d60868fe7

Örülök neki, hogy a haverod jól érzi magát. Ezzel nincs semmi baj. Véletlenül nem ő az aki eladta a házát hogy kiutazhasson?

Köszi az info-t a release-ről!

2010.10.27. 23:25:02

Sziasztok!
Tetszik ez az oldal.
Szerintem folytassátok.
A negatív reklám is reklám, és ettől is megnő az érdeklődés.
Na de tényleg szórakoztató, amit írtok mindentől függetlenül. Végre mosolyt tudtok csalni az arcomra ilyen szövegekkel is.
Amúgy nem mindegy, mi van a Freewind-el? Akinek ki kell menni oda, az úgy is kimegy, akár jót, akár rosszat írtok a hajóról, vagy az egyházról.
Ne persze, az is igaz, hogy akik rosszat írnak, vagy egyenesen támadnak egy egyházat, azok biztosan a legbuzgóbb tagjai lesznek annak az egyháznak. Ezt nem muszáj elhinni, de ahhoz, hogy minden egyensúlyba kerüljön, az kell, hogy amit valaki ellen tettél, ugyanannyi jót is kell tenned neki.
Csak hogy én is mondjak néhány marhaságot, ne csak az előttem szólók.
Minden jót...
Csicseri Orosz Imre
ui.
Engem lehet szidni ha akartok, elég vastag a bőr a pofámon, de nem vitatkozok senkivel sem, hülyeségeken. Ami meg nem hülyeség, azon meg minek.
süti beállítások módosítása