HTML

Amit a Szcientológiáról tudni érdemes

Érdekességek a Szcientológia és a Dianetika világából

Friss topikok

A klímás esete az Egyházzal

2008.04.19. 14:56 vén_róka

Hogyan vezessünk sikertelen vállalkozást és hogyan bánjunk a riporterekkel illetve hitelezőkkel - szcientológia gyorstalpaló tanfolyam Ron-droidoknak, vizuális segítséggel

A videóban látható klímás szakember tavaly júniusban szerelte fel a michigani szcientológia egyházat klímával. A 723 dolláros számlát nem fizették ki neki. Egy hónapig várt, aztán ajánlott levelekkel próbálkozott, amiket az egyház nem akart átvenni. Nagy nehezen kapott egy csekket az összeg feléről, amit a könyvelője tanácsára nem fogadott el, nehogy a követelt összeg maradék részét esetleg elveszítse. Most januárban végül a sajtóhoz fordult.

Az interjú közben megjelenik egy Ron-droid, aki kiváló kommunikációs készségről tesz tanúbizonyságot. Szó nélkül távozik, majd amikor visszatér, épkézláb válasz helyett elkezdi rángatni a mikrofont.



A klímás érdekes következtetésre jut: ez a szervezet azt állítja, hogy sikeres üzletembereket képez és olyan technológia van a kezében, amivel az ember sikeresen élhet. Hogy lehet, hogy képtelenek kifizetni még egy ilyen kis számlát is, aztán így bánnak egy vállalkozóval?

3 komment

Címkék: üzlet szcientológia klíma

A bejegyzés trackback címe:

https://miaszcientologia.blog.hu/api/trackback/id/tr7432751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neduddgi 2008.04.19. 18:11:32

A pasi biztos nem kapott még elég képzést, illetve gondolom, nincs neki nyilatkozós kalapja. De nyugtázni már ügyesen tud, úgyhogy tapsoljuk meg a versenyzőt! :o)

Egyébként meg szánalmas, mennyire nem tudnak rögtönözni. Vagy betanult PR dumát nyomnak biorobot módjára, vagy képtelenek kezelni egy egyszerű helyzetet. Normális ember, ha odamegy megnézni egy ilyen riportkészítést, akkor vagy nyilatkozik (ha kompetens), vagy legalább annyit kinyög, hogy nem ő az illetékes/nem tud az ügyről semmit/whatever... Esetleg még ha van némi lövése a PR-ről, akkor annyit mindenképpen megígér, hogy az illetékes foglalkozni fog az üggyel. Ezzel nem vállal nagy kockázatot. Szóval ennyit a Ron-féle hiperszuper kommunikációs tanfolyamokról...

Ligur 2008.04.22. 19:04:30

Nem kinos ez az egyhaznak? Tenyleg nincs ennyi love a penztarban?
süti beállítások módosítása