HTML

Amit a Szcientológiáról tudni érdemes

Érdekességek a Szcientológia és a Dianetika világából

Friss topikok

Magánnyomozók a szcientológia szolgálatában (videóval) I.

2008.04.10. 14:46 vén_róka

Aki nyilvánosan felszólal a Szcientológia Egyház ellen, azaz médiához fordul, tűntet vagy bármi olyat tesz, ami miatt ellenséggé válik, akkor - függően attól, hogy mennyire veszélyes és mennyi bizalmas információ birtokában van - azt az Egyház speciális kezelésben kezdi részesíteni.

A cél az, hogy az illető elhallgasson. Ehhez bármilyen módszert fel lehet használni. A megfigyelés az első lépések egyike. Ezt végezheti a Különleges Ügyek Irodájának munkatársa de sok esetben inkább magánnyomozót fogadnak fel. A képlet egyszerű: tudassuk az illetővel, hogy figyeljük és a nyomában vagyunk. Hangsúlyozom, hogy a lényeg nem a TITKOS megfigyelés, hanem a lelki terror. Az embereket egyszerűen idegesíti, hogy ha figyelik és követik őket, ráadásul nem nagyon tudnak mit csinálni ellene.

A következő videót az Egyház egyik ellensége készítette: Fényképekből áll és angol feliratokból, amiket a videó alatt megtalálhattok magyarul is, zárójelben a magyarázataimmal. Ő a legjobb módszert választotta. Dokumentálta és szétkürtölte az esetet. A magánnyomozók utálják, ha őket fényképezik.


 



Feliratok:

OSA-s Komédiák (OSA = Office of Special Affairs, Különleges Ügyek irodája, a Szcientológia Egyháznak a jogi ügyekkel, támadásokkal, kormányokkal és más érzékeny témákkal foglalkozó, meglehetősen zárt és titkos kereteken belül működő szolgálata)

David Miscavige bemutatja a Magánnyomozóit

"Bukjunk le!" címmel

Szcientológia Szekta produkció

Ma reggel, március 15.-én (az Anonymous csoport nagy tűntetéseinek napja volt, az illető is tagja a csoportnak) egy idegen autót látok a szomszéd garázsa előtt.

Az ingatlan eladó, én vigyázok rá, ezért tudom, milyen kocsik állhatnak ott. Ez nem tartozik közéjük.

Gyanítom, hogy megint a szekta küldött rám egy magánnyomozót, úgyhogy fogom a fényképezőgépemet és elindulok a kis nyomozásomra.

Az autó közelébe érve látom, hogy elsötétített üvege van és a napellenző is le van hajtva. Hmmmm.

KEMÉNYEN kopogok az ablakon és csodák csodája egy ideges szempár tekint vissza rám.

Gyorsan az autó mögé megyek és lefényképezem a rendszámot, még mielőtt elhajtana az illető.

A magánnyomozó kipattan az autóból és testi sértéssel fenyeget.

Több képet is készítek róla, közben mondom neki, hogy MAGÁNTERÜLETEN áll, és azonnal TÁVOZZON. Közben végig fenyeget.

Végül beül, lehajt onnan és átáll az út másik oldalára, közvetlenül a házam elé.

A beígért testi sértés miatt kihívom a rendőrséget. A járőr meg is érkezik.

A fickó azt mondja a rendőrnek, hogy egy ingatlant akar megnézni. A rendőr ezt nem veszi be. Hihetetlen, de a seggfej közben odaordít nekem és még be is mutat, amiért lefényképeztem. A rendőrnek kezd telelenni a töke ezzel a barommal és elkéri a személyijét.

A fickó bevallja, hogy magánnyomozó és azt mondja, egy másik házat figyel....Na persze!

A rendőr odajön hozzám. Elmagyarázom neki, hogy a magánnyomozó a szcientológia szektának dolgozik és azért van ott, hogy zaklasson. A rendőr úgy dönt, megbünteti őt szabálytalan parkolásért (az én környékemen ezért büntetnek).

A rendőr szól a seggfej magánnyomozónak, hogy hagyja el a környéket. A fickó továbbra is fenyeget, de jó ködösen fogalmaz, hogy a rendőr ne tudja letartóztatni.

A rendőr ismét felszólítja a távozásra és gondoskodik róla, hogy el is menjen.

A rendőrrel jól elbeszélgetünk és megígéri nekem, hogy ha kell, EGÉSZ NAP üldözni fogja ezt a barmot, csak hogy ne zaklasson többet.

Rá egy órára szólnak nekem, hogy ugyanaz a magánnyomozó megint egy garázs előtt áll, csak az utcám végében. Ezúttal engedélyt kért az ott lakótól, akinek azt mondta, hogy egy elveszett gyereket keres!

A rendőr azonnal ott terem.

Szcientológia, küldjétek csak őket, elhajtom mindet. Győzzétek fizetni fizessétek őket. De nem szép dolog ilyesmire pazarolni a hívők pénzét.

Egy anonymous-os élménye 2008-ban



Ha nem töltődik a videó, próbáld újra.










7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://miaszcientologia.blog.hu/api/trackback/id/tr5419829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vuk 2008.04.10. 22:16:12

Hali vénróka:-)

Itthon hajt-e az osa emberekre? Ha igen hazaiakat alkalmaznak, vagy külföldieket?

eerdeklodoo 2008.04.10. 22:45:09

Mi van vuk? Megfordult a fejedben, hogy érdemes lenne beállni?:))

Viccelek. De amúgy tényleg, a vezetőkön kívül a magánnyomiknak érheti meg ez az egyházasdi. Mennyit kapnak?:)

vén_róka 2008.04.10. 22:48:29

szia vuk, hajtanak emberekre. Ez a dolguk. Magánnyomozót szerintem nem fognak külföldit alkalmazni, az nehezen tudna észrevétlen maradni itthon.

De sok mindent meg lehet oldani szcientológusokkal is, akiket be lehet rántani, ilyen izgalmas feladatokra anélkül, hogy pontosan tudnák, milyen ügyön is dolgoznak. lesz erről még több poszt is.

vuk 2008.04.11. 08:29:24


eerdeklodoo:jóvanna rosszviccnek vettem:-))
vénróka: várom a további posztokat.

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2008.05.27. 12:14:59

vénróka, én készülök egy kemény cikkel egy elég szépen olvasott regionális híroldalon, mire számítsak? :)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.05.27. 16:35:11

phreeq: A linket küldjed mindenképpen! :)

2010.11.01. 00:23:42

Szia Vén_Róka!
Ezt neked írom, de talán másoknak is hasznukra válik. Nem vigasztalás miatt írom ezeket a sorokat.
Ha egy egyházhoz csatlakozol teljesen, akkor megszűnnek a családi kötöttségek, és teljesen az egyház érdekének szenteled magad. Na ezt nehéz megérteni, és elfogadni még nehezebb.
Talán ha azt mondom, hogy volt olyan időszak, amikor pl a katolikus egyházba belépett papok csak akkor tudtak megszabadulni az egyháztól, ha meghaltak, és itt szó szerint vedd ezt. Ha kellett megölték őket. Ugyan ez a helyzet volt valamikor a többi egyháznál is. Ennek meg vannak az okai, de jobb ha nem részletezem, mert elkezdik fűzni a dolgokat, és hát sok hülyeséget kitalálnak az emberek ilyenkor, de sosem a valódi okokat mondják. Aki ismeri az okokat, az nem találgat, de nem is hangoztatja.
Most az a helyzet, hogy aki akar, és nagyon akarja, az ott tudja hagyni a mostani egyházakat, igaz elég nehezen.
Minden egyházban tudják azt, hogy ha elmegy tőlük valaki, az egyszer vissza fog menni hozzájuk.
Az eseted hasonló, mint mikor apám elküldött, szabályosan elzavart a családi fészekből, amikor látta, hogy felkészültem az életre, és hát én nem akartam kirepülni a családi fészek biztonságából. Ahogy érzékeltem, eléggé megszenvedte, és minden baja volt, amikor megcsinálta az elzavarásomat, de most már tudom, hogy meg kellett tennie. Most már hálás vagyok neki, hogy akkor ezt megtette. Meg kellett tapasztalnom, hogy minden segítség nélkül meg tudjak állni a saját lábamon, és tudjak kezdeni az életemmel valamit, ami hasznos is. Akkor tértem vissza, amikor meghalt, tehát nem tudott rólam semmit sem, hogy éltem, és hogy megálltam e a helyem. Ez után anyámmal éltem néhány évig, és utána mentem el a szientológusokhoz, hogy megnézzem mit csinálnak.
Hasonló eset történt a szomszédomba is. Egyszer a szomszédom lánya fogta magát, és otthagyta a szüleit egy szál öltözékben. A csajszi 6 év után jelent meg a szülőknél, és hozta a férjét, és a három gyerekét. Addig a szülei nem tudtak róla semmit, pedig kutattak utána. Persze mikor megjelent, a szülők nagyon büszkék voltak a lányukra, és úgy viselkedtek, mintha tegnap ment volna el. Láttam a szülők hogy szenvednek, hogy a lányuk otthagyta őket. Hasonló lehetett a szenvedésük mint a tiéd. 6 év során rájöttek arra, hogy el kell engedniük a lányukat, mert az az ő sorsa, és nem szólhatnak bele az életébe, az után jelent meg a lányuk, mikor ezt el tudták fogadni teljesen. Szóval egy önálló döntésekre képes, teljes életet élő, családot nevelő tanárnő lett a lányukból, akit nem lehet befolyásolni, és saját maga határoz az életéről, és arról hogy is éli az életét. A csajszi nem tagja és nem is volt egy egyháznak sem. Most már megértheted, miért voltak büszkék a lányukra.
Hasonló a helyzet, ha elmegy valaki egy egyházba papnak. Ha nem jössz rá arra, hogy az ő döntése, és nem tudod ezt elfogadni, utána akarsz nyúlni, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz találkozni a gyerekeddel. Sok szülő inkább belép az egyházba, csak hogy a gyereke mellett lehessen. Sok gyerek szintén azt csinálja, hogy inkább belép az egyházba, csakhogy a szülője mellett lehessen, vagy mert az anyja, vagy az apja az egyház tagja lett. Nagyon rossz döntés, és a vége mindig a csalódás, és fájdalom. Senki nem tudja megakadályozni, ha valaki be akar lépni egy egyházba papnak. Se szülő, se testvér, se egy barátnő, se az állam egyik tisztviselője, vagy egy másik egyház papja legyen is az.
Amikor elmentem a Sea Orgba, mert dolgom volt ott, akkor anyám azt mondta: Minek mész oda, hisz mindent tudsz, amit ott tanítanak. Azt válaszoltam neki, hogy mennem kell. Ő erre azt mondta, hogy akkor menjek, és nem tudta mikor fog látni újból. Most, hogy írom a levelet, újból anyámmal élek. Engem nem ért semmi retorzió, nem figyeltek meg felbérelt nyomozók és persze anyámat sem érte semmi kellemetlenség az egyház részéről. Talán azért, mert tudtuk, vagy éreztük, mit és hogyan kell csinálni. Nem tudok igazán tanácsot adni, csak két példát tudtam mondani, de az is igaz, hogy minden eset más. Neked kell rájönnöd, a te esetedben mi a helyes viselkedés. Ehhez nem kell olyat csinálnod, ami másokat bajba sodorhat, ez biztos, mert valójában magadat sodrod bajba, ha rosszul döntesz. Eddig is sokat szenvedtél a döntéseid miatt. Remélem nem úgy jársz, mint apám, aki nem látta, mi is lett a fiából, legalábbis amíg élt.
Minden jót Róka.
Csicseri Orosz Imre.
süti beállítások módosítása